Aug 11, 1991

A comitiva do PSD viajou no navio Guaditur. Presença de Carlos Borrego, António Vairinhos, Isabel Mota, Albino Soares, Nuno Ribeiro da Silva, Macário Correia, Mira Amaral, Faria de Oliveira entre outras personalidades.

Apr 10, 1984

A GUADITUR, mais um dos (importantes) empreendimentos turísticos do Algarve, dedica-se a viagens de rio fazendo a carreira do Guadiana (entre Vila Real de Santo Antonio e Guerreiros do Rio). Só que esta empresa proporciona aos turistas e forasteiros, visitantes da região, viagens num «mundo de sonho» em que bordejando aquele bonito rio, podem ser observados exemplares da riquíssima fauna e flora.

 

Ontkenning

- Riosultravel, en Reisbureau Activiteiten Tourist-Maritime, met het hoofdkantoor aan de Rua Tristan Vaz Teixeira, 15 - C 8.900-470 Monte Gordo, BTW-nr 500 879 265, met een maatschappelijk kapitaal van 100 000,00 €, ingeschreven in het handelsregister van de Vila Real de Santo António, met het nummer 245/19790917 en toestaan ​​dat 511/86.
Licenties

Zorg er altijd voor dat het reisbureau waar je je tickets krijgt, over geldige vergunningen:
 
 
License to Operate
Controleer de vergunningen die door het directoraat-generaal voor Toerisme (Turismo de Portugal, IP). Geen Reisbureau en Toerisme kan uitoefenen van het bedrijf, zonder de garanties die door de regulator, aansprakelijkheidsverzekeringen Borg op terugbetaling van de betaalde bedragen door klanten indien de contractueel overeengekomen diensten zijn niet gemaakt te garanderen.
Zie de lijst van de reisbureaus die legaal zijn.
Wanneer je naar een reisbureau in geval van twijfel, check en check-nummer van uw licentie / vergunning, die moeten worden vrijgemaakt en zichtbaar.
 
APAVT - Portugese Vereniging van Reisbureaus en toerisme.
 
Behorend tot APAVT, is een garantie voor de consument hebben alleen leden van APAVT aanhangers zijn lid van de Ombudsman voor de Klant.
 
Alleen bedrijven een vergunning bureau voor toerisme, toegewezen door Turismo de Portugal, IP-kunnen organiseren, verkopen tours, boekingen voor huisvesting en vervoer, vertegenwoordigen andere nationale of buitenlandse bedrijven, buitenlandse touroperators en verricht geen van bemiddeling, het maken van opvang, overdracht of hulp.
 
Geen reis-en toerisme bedrijf kan initiëren of hun activiteiten uit te oefenen zonder dat de garanties door de wet vereiste: aansprakelijkheidsverzekering en borg.
Reserveringen: Bij het boeken, dient de klant het signaal met 25% van de reissom, de liquidatie van de resterende 75% tot 21 dagen voor vertrek. Indien de inschrijving plaatsvindt binnen 21 dagen of minder vanaf de datum van vertrek, dient de klant de volledige betaling. Reserveringen voor excursies nationale of lokale client moet signaleren met 50% van het saldo moet worden betaald 24 uur voor vertrek. Het Reisbureau Riosultravel behoudt zich het recht voor om een ​​inschrijving waarvan de betaling niet heeft plaatsgevonden onder de bovenstaande omstandigheden te annuleren.
 
Let op: Diensten annulering binnen minder dan 24 uur voor vertrek worden niet terugbetaald.
 
BTW inbegrepen in de prijzen weergegeven, als er informatie van het tegendeel.
VERANTWOORDELIJKHEID: De verantwoordelijkheid van de Reisbureau Riosultravel, opkomende verplichtingen, wordt gegarandeerd door een aansprakelijkheidsverzekering voor een bedrag van 75 € 000,00 in Tranquility verzekeringsmaatschappij, AP. 8900702997 voor een zekerheid tot en met g. bank bank Millennium BCP.A Act ​​maart Toeristische door AP. 80/00800001, ter waarde van € 250 000,00 in Insurance Mutua, krachtens de wetgeving van kracht is.
-Waar Reisbureau Riosultravel en Wet maart Turis Ltd (Licence No 511/86), fungeert als intermediair tussen de elementen en de vervoerder en andere dienstverleners is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door annulering of vertraging van hun tochten. Derhalve zal de Riosultravel Reisbureau en Wet maart Turis Lda niet aansprakelijk worden gesteld in geen geval voor schade als gevolg van dood of lichamelijk letsel, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen tijdens de excursies.
- Alle geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst zullen worden beslecht in het Hof van Vila Real de Santo António, volgens de Portugese wet.
- Riosultravel, en Reisbureau Activiteiten Toeristische-Maritime, ontmoette Het Aan Hoofdkantoor Straat Tristao Vaz Teixeira, 15 - C 8.900-470 Monte Gordo, BTW-nr 500 879 265, ontmoette un van Maatschappelijk Kapitaal 100 000,00 €, in Het ingeschreven Handelsregister van de Vila Real de Santo António, ontmoette Het nummer 245/19790917 toestaan ​​en dat-511/86.

Share/Partilhar Email facebook Google Bookmarks LinkedIn Myspace Orkut twitter yahoo
  Próxima página: Reserve