Aug 11, 1991

A comitiva do PSD viajou no navio Guaditur. Presença de Carlos Borrego, António Vairinhos, Isabel Mota, Albino Soares, Nuno Ribeiro da Silva, Macário Correia, Mira Amaral, Faria de Oliveira entre outras personalidades.

Apr 10, 1984

A GUADITUR, mais um dos (importantes) empreendimentos turísticos do Algarve, dedica-se a viagens de rio fazendo a carreira do Guadiana (entre Vila Real de Santo Antonio e Guerreiros do Rio). Só que esta empresa proporciona aos turistas e forasteiros, visitantes da região, viagens num «mundo de sonho» em que bordejando aquele bonito rio, podem ser observados exemplares da riquíssima fauna e flora.

 

Over ons

O barco TalinaKika

Geopend in 1986,de Route van Riosul – heeft Reizen en Toerisme Ltd, altijd nauw verbonden met Guaditur Lda, activity-zee tour gemaakt in 1976 door Jose Renato Rodrigues D`Oliveira,partner  - manager van de twee bedrijfen “zusters”.

Bleek een grotere continuïteit en steun aan een project, een pionier in Portugal, een initiatief van Guaditur geven met name gericht de organisatie en werking van de circuits en het milieu avonturen (in voertuigen all-terrain en boot) in de rivier Guadiana en de Algarve interieur, het aanbieden van een verschillende product-en alternatief voor strand toerisme in de Algarve die altijd verbonden was.
 

Primeiros Passeios de Jeep com UMM

Bezoek plaatsen, mensen ontmoeten en tradities routes ", waar de wegen ophouden" behoefte aan een geschikte transport en toen kwam het idee van de circuits in 4x4.

In 1991 hebben de twee bedrijven samen om een ​​nieuw soort product, zeer succesvolle tussen nationale en buitenlandse operatoren te lanceren: Gemengde circuits (boten, jeeps, boten, fietsen, voetgangers), met name op het gebied van de rivier Guadiana, waar bedrijven hebben een landelijk toerisme eigendom kenmerken met de "Quinta do Rio", die heeft geprofiteerd van de overname en door de jaren heen van talrijke werken over verfraaiing.

In 2003, naast de bestaande RioSul gestart met een nieuwe reguliere circuits en prikkels, met name op het gebied van de rivier Guadiana en Noordoost Algarve.

A Actual Frota de LandRover Defender da RiosultravelA embarcação de Turismo Guaditur

Met een vloot van 10 Land Rover jeeps, fietsen en asfalt fietsen, kano's, een boot met plaats voor 150 personen, en RioSul Guaditur gewijd aan het bevorderen van een andere Portugal, met cursussen in verschillende delen van het land, maar vooral in gebied van de Rio Guadiana, Alentejo en Algarve bergen.

Safari Club, Quinta do Rio, Guaditur, Eurocruises

In 2011 is een fusie van de twee bedrijven gehouden, dus geboren met de naam Riosultravel, Reisbureau en toeristische activiteiten Maritimo, Ltd

Evolução dos Logotipos da Riosul e Guaditur

 

 

Share/Partilhar Email facebook Google Bookmarks LinkedIn Myspace Orkut twitter yahoo
Página anterior: Contacten